BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Nu känner jag mig hemma

Nu var det alltså dags för mig och bloggen att flytta. Och jag misstänker att vi båda kommer att trivas här alldeles utmärkt. Bloggen har bara fått ett nytt utseende, det kommer vara samma innehåll som tidigare:).  Jag har fått hjälp med det här arbetet, av en duktig och framförallt en trevlig tjej. Ni vet en sådan tjej/kvinna som man vill ha i sin närhet, eller som barn säger – vill du bli min kompis;). Jag och datorer, teknik i allmänhet är inte den bästa kombon. Så när jag hittade Linda som driver bloggen Hem& Trevligheter och som arbetar med bloggdesign, visste jag att nu är det dags att flytta på Fruvardag. Linda hjälpte mig med allt från att flytta gamla bloggen, till att bygga upp den nya. Och jag e så nöjd, som ett barn på julafton.

Den nya blogg adressen är fruvardag.se

Ny blogg Fruvardag 4

Ny blogg Fruvardag 3

Ni kanske känner igen den svarta resväskan, den är med i omslagsbilden hos Miss Everyday för november. Både den svarta och den bruna resväskan fick jag av min far i förra veckan. Det var jag som frågade om han hade några gamla, inte visste jag att han skulle ta med sig den som följde med honom till Sverige på 60-talet. En resväska med en sådan historia tänker jag inte lämna ifrån mig, aldrig. Tänk vad den väskan säger mycket, hopp, äventyr, glädje och inte minst en början på att finna kärleken och skapa familj.

Ny blogg Fruvardag 2

Kram G

21 Comments

 1. Det har varit så roligt att jobba med dig och jag hoppas verkligen att vi kan ses live framöver och ”leka”.

  Hoppas nu att du ska trivas med din nya blogg och du vet var jag finns om det är något du undrar över.

  Kram Linda

  • Gabriela

   Det har varit en trevlig resa Linda;). Så roligt att jobba med dig. Ja vi får verkligen hoppas att våra vägar möts snart. Kram kram

   • Wlker: A napadlo tÄ› nÄ›kdy, že když chce muž rodinu, tohle roÃhvdooánz­ se ho netýká? Že je jasné, že se ve vÄ›tÅ¡inÄ› případech nemusí vzdávat kariéry? Ženy by rády tutéž výsadu. Ve 20. letech byla jejich kariéra maximálnÄ› tak u sporáku.

   • Helló! Én is nagy "blograjongó" vagyok, (fÅ‘leg gasztroblog):)Imádom az ilyen tócsni szerűségeket, én is cukkínibÅ‘l szoktam csinálni, lereszelem nagylyuku reszelÅ‘n, besózom, kinyomkodom, és fehérboros sűrű palacsintamasszába keverem,(liszt, tojás, só, bors, fokhagyma, kapor, száraz fehérbor)és kisütöm olajban. Hm imádjuk…:P

 2. Heja heja, vilken fin bloggdesign du har fått, jag förstår att du är nöjd.

  Kram Victoria

  • Gabriela

   Eller hur Victoria! Känner mig verkligen hemma nu, eller ja det finns en hel del funktioner som får lära mig med tiden men det kommer att bli toppen. Tack för din kommentar. Kram

 3. Hej!
  Sååå himla fin blogg du fått, visst är hon grym Linda =)
  Kul att du kikade in hos mig och lämnade en hälsning, nu ska jag kika vidare här.

  Catta

  • Gabriela

   Hej Catta! Håller med dig helt och hållet. Hon är grym:)! Tack för din kommentar och för att du kikar in. Jag har lagt dit din blogg i min lista för din är super snygg och så är jag såklart nyfiken på innehållet;). Trevlig kväll!

  • só dizes merda João AnniÃt³o. admite. és uma cabeça cheia de merda para deitar fora. não tens um argumento racional, não tens ponta que se lhe pegue. pá, cresce meu.

  • Extremely great content. I actually basically became aware of ones blog page in addition to desired to help declare of which I’ve seriously liked looking through ones webpage in addition to discussions. Nonetheless I’ll possibly be following ones give in addition to When i wish to help browse ones webpage once again.

  • That’s a shrewd answer to a tricky question

 4. Sååå snygg design!!
  Hon är verkligen jätteduktig Linda:)
  Ha de fint och Lycka till med din nya blogg!
  Kram Anna

  • Gabriela

   Hej Anna! Tack snälla för din kommentar. Linda är grym både de hon har skapat och hennes vänlighet och hjälpsamhet mot sina kunder. Ha en fin kväll kram

 5. Hej hallå!
  Självklart var jag tvungen att kika in här och blev så klart glatt överraskad! Vilken härlig blogg! Sånt här gillar jag!! 😉
  Lite ödmjukhet och fina bilder och massa kul att läsa.
  Måste lägga upp dig på min blogglista… basta!
  Hoppas vi hörs igen!
  Kram från lilla moi,
  Judita

  • Gabriela

   Hej Judita! Men tack snälla du:)! Var precis inne och kikade på din också. Lägger dit din blogg på min lisa med. Vi hörs kram kram

 6. Kul med ny hemsida. Den är riktigt snygg.
  Linda är duktig hon!
  Vilka fina resväskor. Skulle heller aldrig göra mig av med dem. Kram Helén

 7. Vad fin sidan blev och vad snabbt det gick! Förstår att du är nöjd! :) Stort lycka till framöver både med bloggande och din fina lilla butik!
  Kram

  • Gabriela

   Hej Annica! Tack snälla du! Visst gick det snabbt:). Fast egentligen har jag länge tänkt på det, men när jag väl hittade någon som kunde hjälpa mig med det så small det;). kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.