BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

När chefen ringer – och en gårdagens

Igår ringde min nya chef, vi gick igenom lite detaljer inför måndagen. Jepp, på måndag börjar det nya jobbet och jag kan säga att nu känns det pirrigt. Jag som alltid är social och framåt, var inte alls beredd på att bli nervös, men det blev jag. Kanske för att mycket kommer vara nytt för mig, eller kanske för att det känns viktigt att allt blir bra.

Hur som helst så är jag redo och lite pirr har aldrig skadat, snarare ökat prestationsförmågan. Eller vi kan väll säga så;).

Linne_vintagebyfe_misseveryday

Linne finns här Miss Everyday>>

Och lägger ni till rabattkod: rabatt50, så får ni det för halva priset 175kr exkl frakt.

Ikväll är det våryra i stan, vilket betyder shopping och god mat med goa tjejer (läs kvinnor). Det ser jag fram emot.

Linne_vintagebyfe_misseveryday433

Kram G

12 Comments

 1. Hej!
  Jag har hängt här ett tag men aldrig kommenterat – Angelica heter jag å jag driver bloggen Angelicasvarld.com Jag har en kategori hos mig som heter Nätkärlek…där tipsar jag då och då mina läsare om bloggar som jag tycker att dom ska titta in till och idag tipsar jag om dig!

  Hoppas att det var ok att jag lånade några bilder från din blogg för att göra detta inlägg.

  En härlig onsdag önskar jag dig!

  • Hej du underbara människa:! Så himla glad jag blev av din kommentar. Var tvungen att direkt gå in på din blogg och kika. Tusen tusen tack för att du nämner mig och min blogg. Vilken bra start på dagen jag fick nu;). Mer nätkärlek och fler som du. Skrev en liten kommentar på din blogg. Tack igen. Och ha en fin onsdag. Kram G

 2. Så fin du är!
  Och vad spännande med nya jobbet.

  Tack för min snabba leverans av shortsen, sååå sköna!

  Kram Kristin
  http://onlyfemale.se

  • Hej Kristin! Va bra att du tycker om dem. Det är jag som tackar:). Ja, det blir en hel del nytt nu;). Kram G

   • Always reisfrheng to hear a rational answer.

   • , most governments are willing to use lethal force to maintain their power and perks.Lately, the English government has been researching using NERVE gas on its indigenous population at demonstrations which are sure to be labelled riots by the powers that be. The world is entering a new era of government repression and abuse of human and civil rights.Anyone who innocently doubts the lengths that government will use to control the masses will soon be disabused of any innocence.Egghead

   • Kanwal: for JST test total candidates are 1 lac and 50 thousands, so how can we show full list, just check every one his/her name on NTS website directly.

   • I’m so glad that the internet allows free info like this!

  • bibisky51 > Après une centaine de partie et y avoir joué rÃgerlièu©ment avec des joueurs qui en comptent autant, 7 Wonders est un jeu très agréable mais quand même limité en stratégie : à niveau égal, c’est le tirage qui fait la différence et notamment le fait de tomber sur la bonne carte jaune au bon moment en début de deuxième âge ou la carte violette qui rapporte 14 points à l’âge 3

  • O Sultan,Maybe my comments would be OK for you if I mentioned the Fat Bastard Left, or like Mark Baker commented: the Left loves terrorists.I appologize for having an alternative (to your) viewpoint.

   • your blog. these are very important beia&seu#8230;havcng a large network of active links to you site will give you a much larger web presence, which generates more traffic for your blog. however, make sure that your links are on articles which are relevant to what your blog…

  • Esto se llama capitalismo puro y duro, campando a sus anchas.Yo leyendo esto me cabreo. ¿Hay dudas de sobre quién está detrás de esas cartas?¡Qué contentos tienen que estar los derechones!Saludos

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.