BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Nätkärlek – vilken bra grej

Jag blev så himla glad häromdagen när jag tittade till bloggen och såg en kommentar från denna sköna bönan Angelicas Värld>>. Hon har en härlig blogg med allt från inredning, mode, till livet med tweenisar (som hon själv skriver). I bloggen har hon en kategori som heter Nätkärlek. Hur bra är inte det?! Kärlek kan man inte få för mycket av och speciellt inte på nätet. Under kategorin Nätkärlek skriver hon om andra bloggar som hon vill tipsa sina läsare om. Och sist skrev hon om min blogg. Vilken kul grej! Nu ska jag inte härma henne på något sätt, men idag vill jag tipsa er om en. En bloggerska som har byggt upp en intressan blogg med mycket variation och som bjuder tips, inspiration och en massa kärlek.

Jepp, visst är det Angelica;) – Angelicas Värld>>

Imedla_misseveryday

Blus – finns här>>   (finns bara en L/XL kvar)

Skönaste brallan – finns här>>  (bara L/XL kvar)

Imedla_misseveryday433

Trevlig helg alla!

Kram G

4 Comments

 1. Men finaste du – TACK !!! Vilket härligt inlägg och som du säger – nätkärlek kan vi inte få förmycket av!! Så fortsätt gärna att sprida nätkärlek, tipsa om bloggar – det finns så många fina bloggar därute som man så lätt missar annars!

  En UNDERBAR fredag önskar jag dig och en super härlig helg!
  KRAM

  • Det är du som ska ha ett stort tack:)). Jag lovar att jag ska sprida så mkt kärlek jag bara kan. Ha en underbar helg nu. Kram

 2. Hej fining!
  Ja hurra för nätkärlek! Kan man vara med och påverka till ett mer kärleksfullt nät klimat så ska man, eller hur! Himla bra grej :)

  Har förstått att du lägger ner butiken, tråkigt men du står säkert inför nya spännande utmaningar i livet :)
  Bloggen kommer du väl ha kvar hoppas jag?

  Kram och trevlig helg!
  Catta

  • Hej Catta! Det stämmer, butiken stängs rätt så snart.. Jag har fått andra utmaningar, som jag är väldigt nöjd med. Det ska bli spännande att se vad det nya ger nu på mån. Ingen fara, har kommit fram till att bloggen inte ska läggas ner. Fast jag kommer nog behöva ta en liten paus de två första veckorna med det nya jobbet. Kram o trevlig helg fina

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.