BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Ny sommarklänning och att locka håret

Jag tänker sommar, sol och stora somriga lockar:). Jag var tvungen att prova Vintage by Fes nya klänning från sommarkollektionen. Den kom till butiken förra veckan. En tunn sak, med de ljuvligaste färgerna. Man kan både ha den som en kimono och som en klänning. Och lockarna?! Jepp, ni tittar på en dam som håller på att lära sig locka håret:).

Idawrap_misseveryday-2

Det är ju så fint med lockar, men jag har alltid tänkt att med mitt sträva och tunga hår  blir det säkert bara någon liten våg. Fel hade jag! Jag köpte en locktång som gör susen och med lite hårstylingsprodukter blir lockarna kvar till nästa dag. Så nu är jag helt inne i en lockperiod;).

Idawrap_misseveryday

Idawrap_misseveryday-3

Klänningen finns här>>

Missa inte koden: rabatt50 som ger 50% på hela köpet (utförsäljning)

Idawrap_misseveryday-4 

Idawrap_misseveryday433

Önskar er en trevlig helg!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.