BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Nya skor och en svart dagens

På kvällarna när lilleman har gått och lagt sig, brukar jag surfa runt en hel del. Det är mycket för att leta inspiration, men det blir en hel del shopping också. För två veckor sedan köpte jag skor på nätet. Himla smidigt (tänkte jag) speciellt när man inte hinner in till stan och vill ha ett par skor snabbt. Så jag klickade hem två par skor.

I vanliga fall tycker jag det är bra när det finns recensioner där tidigare kunder har skrivit om produkterna. Under mina skor hade alla beskrivit skorna som små och att man skulle gå upp en storlek. Det gjorde jag, men det blev inte alls bra.

Skor_fruvardag650

 

Det slutade med att jag blev irriterad på mig själv. Jag insåg att nästa gång jag behöver något snabbt, ser jag till att ta mig tid att åka in till stan. Då får jag med dem hem direkt och dessutom i rätt storlek;).

SKor_fruvardag-2

Mina nya skor är inköpta i stan och kommer från Nilson Shoes finns även här – Vagabond>>

SKor_fruvardag

Dagens outfit:

Byxa (en kvar S/M, stora i stl) – finns här>>

Linne svart – finns här>>

Glöm ej kod: rabatt50 (ger 50% på hela köpet)

SKor_fruvardag433

Nu ska jag byta om till målarkläder. Vi ska måla staket på förskolan och grilla ikväll.

Kram G

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.