BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Första veckan med det nya och att stänga ner det andra

Nu har jag gjort min första arbetsvecka på det nya jobbet. Hela veckan har jag nästan pratat ner resten av familjen på kvällarna, för jag måste ju berätta en massa nya saker. Och jag hör mig själv säga – och vet du vad det bästa är?! Jag har arbetskamrater igen! Om jag ska vara helt ärlig så förstod jag inte att jag känt mig så ensam, men nu när jag har kollegor igen så känns det helt fantastiskt. Bara det, att kunna gå förbi ett kontor och säga godmorgon eller kom så fikar vi. Lyx big times;)!

Vintage_klänning_misseveryday433-3

 

Eftersom utförsäljningen har gått så bra, kommer jag stänga ner butiken redan på ons. Det går att beställa fram till ons och returrätt gäller 14 dagar även för de sista ordnarna.

Bloggen och Instagram blir kvar. Dock måste jag ta en liten paus med bloggen just nu. Jag måste ge det nya full fokus och tiden som blir över är vigd till familjen. Fast om några veckor när allt börjar gå på rutiner igen…

Vintage_klänning_misseveryday433

Klänningen (stor i stl) finns kvar i butiken – här>>

Vintage_klänning_misseveryday433-2

kram G

7 Comments

 1. Vilka vackra klänningar och sådana klokskaper <3
  Lycka till med allt nytt och väl mött när du är på banan igen:)

  • Tusen tusen tack:). Kram

  • btw i do agree with ur mom to a certain extent, u need to pay more attention to ur enautincion. and u need to say out the ending sounds properly also.can u say " Oppa sarang hae yo" in ur vid perhaps?

  • Great video, and I’m lusting after your kitchen. I’m slated for a kitchen reno next summer, so it’s great to see how others set up theirs. And, great recommendation to Danielle on the maple-bacon ice cream. I’m going to try and replicate VooDoo’s maple-bacon doughnut one of these days… and using homemade bacon would be an awesome addition.Safe travels…

  • למיכל שלום,אופק חדש לוקח בחשבון ששעות הכנה של מורה אינן רק שעתיים וחצי אלא גם שעות הכנה בבית, כפי שהיה עד היום.משרה מלאה בשירות המדינה הינה 42 שעות שעון (כפול 60 דקות). שלושים ואחת שעות ההוראה של המורה הינן פחות משלושים ואחת שעות שעון. ולכן, ברור שיש למורה שעות הכנה בבית.אופק חדש שינה באופן משמעותי את טבלת השכר של המורים.

  • sedat arzumanoglu diyor ki:slm ben sedat ordulu 1993 buyana insaat soguk demircisiyim yurt ici yurtdisi bircok firmada isbitirmis olup ekibim mevcuttur.suan iraktayim birkac gun sonra trye donecegiz sizinle calismak isteriz

 2. Lycka till med det nya. Har också haft en bloggpaus ett längre tag. Svårt att hinna med allt och tyvärr även det roliga. Kram Sofia

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.