BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Inte är jag väll din mamma..

I onsdags var det shopping med ladiesarna på stan. Kvällen avslutades med god mat och lite skvaller. Vi började prata om ålder, då jag tidigare under dagen hade fått lite make up tips av en yngre tjej i en affär. Hon kunde sitt jobb, ingen tvekan om det men hon insisterade på att jämföra mig med sin mamma hela tiden. Ok, visst är jag en mamma, men inte åt en 25 åring, mer en 5 åring. Jag har ingen som helst åldersnoja, men hennes kommentarer kanske inte var det bästa säljsnacket;).

Femme_klanning

Klänning – Femme Collection Miss Everyday finns här>>

Ingen kod behövs längre, utan allt i butiken ligger nu på 50-70%

Så vad kom vi fram till ang åldern den där kvällen! Jo, vi var alla överens att ju äldre vi har blivit desto mer vackra har vi känt oss. Att åldern mognar till, ökar självkänslan och ökar tryggheten i sig själv. Man har fått några år på nacken att vänja sig med sitt paket;). Det i sig frambringar självförtroende som jag tror skiner igenom och lyser upp din omgivning. Hänger ni med?

 

 

Femme_klänning_misseveryday-3

Så helt ärligt! Ålder, mer täckande (tydligen:) foundation, putande mammamage,  – tack och lov för det. Så som jag ser det, är det bevis på livserfarenhet.

Kram G

2 Comments

  1. Åh vad fin du var i den klänningen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.