Om mig

Jag tycker att det är lätt att skriva om saker, tankar och idéer, men att beskriva sig själv måste ändå vara bland det svåraste att göra. Jag ger det ett försök.

En kvinna med (för tjej kan jag väll inte skriva, bäst-före-datum har redan passerat där) 37 år av livserfarenhet. Tidigare chefer och vänner beskriver mig som, snäll, rolig och driftig. Fast om jag själv får skriva ner några ord så väljer jag; något slö på mornarna, jag älskar sötsaker där semlan är en klar vinnare och jag väljer hellre sol och badsemester framför skidåkning och afterski. År 2014 tog jag ett stort steg in i det okända och startade mitt eget företag, Miss Everyday.

Jag har ofta (säkert andra också) svårt att hålla mig till en sak, en längre tid, så
ena dagen gillar jag heminredning och sysslar bara med det, för att sedan snabbt växla över till trädgårdsarbete eller så kör jag stenhårt på mode ett tag. Fast något som aldrig växlar är känslorna för min familj, som består av mannen jag delar tidningen med och en underbar liten kille på 5år. Tillsammans bor vi i ett gammalt hus från 20-talet. Ett hus som har krävt en hel del renoveringar, vilket kan ha bidragit till inredningshysterin vissa perioder.

Så om ni har lust att växla kategorier lika ofta som mig så följ gärna min blogg.

Har ni frågor eller vill annonsera, samarbeta så kan jag nås på fruvardag@gmail.com